De 3-zithoek


Nadat het keukenmeubel was voltooid, zijn we verder gegaan met de 3-zithoek achterin de camper.  Het ontwerp week slechts een heel klein beetje af van het origineel.


Met name de overkapping van de wielkap nam in het originele ontwerp te veel ruimte in beslag, waardoor men zijn / haar benen niet meer kwijt kon als men op de 1-zitter plaats nam. Door deze overkapping van aluminium te maken ontstond een dunne en toch zeer stevige kap die bovendien veel kleiner was dan het origineel.


Het 3D ontwerp treft u hieronder aan en kunt u tesamen met alle andere meubels desgewenst ook downloaden.

3D ontwerp van de 3-zithoek van de Adriatik camper

Hieronder ziet u hoe het meubel in praktijk is geworden voor wat betreft de houten constructie

De 3-zithoek na voltooing

Duidelijk is te zien dat de 3-zithoek direct grenst aan zowel de keuken (links) als de badkamer (rechts). Tussen de 1-zitter en het achterbankje bevindt zich een kleine koker, die ruimte biedt aan de ventilatie buis van de ringverwarming alsmede de aan- en afvoer van water naar de keuken.


Tevens is deze koker voorzien van een stopcontact (220 V) en is deze zo gevormd dat men bovenin een bakje heeft, waarin men bv. een adapter van een laptop kan plaatsen. In de praktijk is deze vormgeving van grote waarde gebleken.

In de bovenstaande fotogallery kunt u de 3-zithoek bekijken in de diverse andere opstellingen.

NB. Alle meubels werden afgekit met de vloer om het spaanplaat te beschermen tegen eventueel op de vloer gemorste vloeistoffen.

4-zithoek Cursus Digitale Fotografie Leer fotograferen in 1 dag http://www.workshopdigifoto.nl 3D ontwerp laten maken Uw camper of inrichting in 3D http://www.trilithon.nl Website laten maken Zoekmachine Optimalisatie (SEO) http://www.actievepromotie.nl

Inleiding camperrenovatie - Bodemplaatrenovatie - Gevolgen van de bodemplaatrenovatie -
Muren - Binnenmuur reconstructie - Meubilair - Keuken - Zitgroep achter (3-zithoek) - Zitgroep voor (4-zithoek) -
Bed in alkoof - Electra - Gadgets - Epiloog - Links - Gastenboek