Het bed in de alkoof


Zijnde een man van enige gewichtigheid, is het voor mij van enig belang dat een bed mijn zwaartekracht kan trotseren. Temeer als dat bed zich op het (opengezaagde) dak van de cabine van een klein vrachtwagentje bevindt (want dat is onze camper feitelijk).


Dit was kortweg niet het geval voor het originele bed in de alkoof van de Adriatik 610B opbouw. Bij pogingen het bed te beklimmen protesteerde het origineel mij te vaak onder luid gekreun en krakende verspaningsgeluiden om een goede nachtrust hierop te garanderen.


We hebben de gehele bodem van het bed dan ook verstevigd met 18 mm spaanplaat (in dezelfde kleur als verder in al het nieuwe meubilair gebruikt werd). Om vervolgens niet simpelweg op een plank te liggen met een matras, hebben we op deze nieuwe bodem een tweetal (verstelbare en oprolbare) lattenbodems geplaatst, die we bij Ikea hebben gekocht.


Daarna hebben we bij dezelfde winkel een zeer comfortabel traagschuim matras van 140x200 cm aangeschaft. Deze combinatie van onderdelen vormen samen een dusdanig comfortabel bed dat wij er zelf van zeggen dat het ons normale dagelijkse bed in comfort overtreft!


De alkoof van de Adriatik opbouw is weliswaar niet hoog genoeg om rechtop op de rand van het bed te kunnen zitten, maar biedt voldoende ruimte om onder te slapen.

Electra Cursus Digitale Fotografie Leer fotograferen in 1 dag http://www.workshopdigifoto.nl 3D ontwerp laten maken Uw camper of inrichting in 3D http://www.trilithon.nl Website laten maken Zoekmachine Optimalisatie (SEO) http://www.actievepromotie.nl

Inleiding camperrenovatie - Bodemplaatrenovatie - Gevolgen van de bodemplaatrenovatie -
Muren - Binnenmuur reconstructie - Meubilair - Keuken - Zitgroep achter (3-zithoek) - Zitgroep voor (4-zithoek) -
Bed in alkoof - Electra - Gadgets - Epiloog - Links - Gastenboek